21 Ocak 2019 Pazartesi

Ergenekon Duruşmaları. Osman Yıldırım



ALENEN TANIKLIK YAPAN KİRALIK TETİKÇİ OSMAN YILDIRIM

Sonradan terörist olduğu ortaya çıkan ama önceden Erdoğan ekibinin çok takdir ettiği, Denizli'nin küçük ilçelerinden Çine Savcısı iken eşinin kara çarşaflı olduğu için hakkında dedikodusu yapılan Zekeriya Öz, çok yetenekli birisi olmalıki, ani bir nakil kaydı ile apar topar Çine'den alınmış ve altına da zırhlı bir Mercedes tahsis edilerek Türkiye'nin geniş yetkilere sahip, dilediğini anında kodese tıktırabilecek gücünü elinde tutan bir baş savcı oluvermiş.

Zaten yaşamının neredeyse tamamı cezaevlerinde geçen suç makinası Osman Yıldırım'ıda o seçmiş ve kendisine " Başta Tuğgeneral Veli Küçük olmak üzere vereceğim birkaç üst görevli insan için kabul edilebilir ilişki ve suç unsuru ortaya çıkar, seni anında tahliye ettirir, suçların için ceza almamanı da sağlarım " diye teklifte bulunmuş, Yıldırım'da bu teklifi cazip bulmuş olmalıki tanık olarak dinlenmeye başlanmış.

Ancak adamın şanssızlığına bakın ki, Veli Küçük'u suçlamak için bir sürü asılsız iddiaları önündeki kağıda sıralayıp yargıçlara okurken, kendisine soru yöneltecek avukatın Veli Küçük'ün cin gibi başarılı kızı Av. Zeynep Küçük olduğunu unutmuş.

Zeynep Küçük tetikçiye öyle sorular yöneltmişki adam resmen susup kalır, unuttum, bilmiyorum, bu soruya cevap vermek istemiyorum gibi teslimiyeti ifade eden yanıtlara yönelmiş, dolayısıyle de oyunu hazırlayan Zekeriya Öz'ün umudu kursağında kalmış.

Olayın vehametine vede rezaletine bakınki, Tetikçi Yıldırım'ın yalanlarını açığa çıkarıp, Zekeriya Öz'ün yolunu kesen Zeynep Avukata, fetocu duruşma hakimleri, Öz'ün bu ezikliğini hafifletmek için hakime hakaretten ceza verir ve ceza da yargıtayca onanır.

NOT: Videoda arıza olması durumunda Burayı Tıklayın ve esas kaynaktan izleyin.

İLGİLİ KONULAR :
İlker Başbuğ Paşa tarihi konuşmasını yapıyor ve salonu terkediyor.
Tetikçi Osman Yıldırım aleyhte tanıklık yapıyor
Aleyhte Tanıklık için çağrılan Çakıcı "Ben ispiyoncu değilim"diyor.
Alpaslan Aslan her defasında susuyor, mahkemeyi meşgul ediyor sadece.
Sözcü Gazetesi Ergenekon hakkında kimlerin neler söylediğini açıklıyor.
ANA Sayfaya dönün.




Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder